Baaz-map

20150414-20150414_20150414_20150414_FHBT6411

Baaz-map                                                                                Film Leraar 24 ==> https://www.leraar24.nl/?s=baaz

Ik weet wie ik ben – Ik weet wat ik wil – Ik weet wat ik kan

De Baaz-map bevat een dertigtal lessen gericht op het ontwikkelen van de meest basale sociale vaardigheden van leerlingen in de eerste klas, dan wel de onderbouw, van het Praktijkonderwijs. Omdat de Baaz-lessen zich richten op de meest basale sociale vaardigheden, zijn de lessen ook goed bruikbaar in de bovenbouw van het basisonderwijs. Ook vergroten de Baaz-lessen het positief zelfbeeld van de leerlingen. Hoe kijken leerlingen naar situaties waarin ze zitten? Hoe denken ze daarover? Welk gedrag vertonen ze daarbij en wat voelen ze?

De lessen zijn ontwikkeld in het Praktijkonderwijs en de map wordt inmiddels met veel enthousiasme gebruikt op een aantal scholen voor Praktijkonderwijs. Inmiddels hebben we een Baaz-map voor de leerlingen van klas 1, klas 2 en de leerlingen van de bovenbouw.

Dit kunt u van ons verwachten

De Baaz-map kan met behulp van een korte introductie-workshop eenvoudig worden ingevoerd op uw school. Voor meer informatie kunt u bellen met Peter van Loon: 06 41670808 of mailen naar info@rondombaaz.nl.

Reacties van leerkrachten: Sluit goed aan bij de leerlingen. Erg toegankelijk. De kijk- en luisterkaarten werken top.

Meester Bram