We zetten een volgende stap in de samenwerking tussen Presentis en Rondom BAAZ

Marloes van Dijk (Presentis) en Peter van Loon (Rondom Baaz)

 

 

 

 

 

 

Afgelopen periode hebben we onderzocht hoe de Cirkel van Ontwikkeling van Rondom BAAZ en de lijst met algemene competenties van Presentis elkaar kunnen versterken. Het doel was om een concreet overzicht te maken, wat mentoren en het ondersteuningsteam kunnen gebruiken bij het opstellen van individuele leerdoelen. De BAAZ lessen zijn in dit overzicht gekoppeld aan zowel de ontwikkellijnen van de Cirkel van Ontwikkeling als de categorieën van de lijst met algemene competenties van Presentis.

Wanneer in het Ontwikkelplan geanalyseerd wordt dat er extra ondersteuning nodig is op een bepaalde ontwikkellijn/categorie, dan leidt dit overzicht de mentor of het ondersteuningsteam naar de passende BAAZ lessen. Deze lessen kunnen dan ingezet worden om aan het individuele leerdoel te werken.

In Presentis in de tegel “doelen” geeft het dus een antwoord op de vraag; Hoe realiseer ik dit doel? Het overzicht kunnen jullie vinden in de bestandenlijst in de Teams omgevingen en/of is beschikbaar via Presentis of Rondom BAAZ.

Zo hebben we weer een stap gezet in de samenwerking tussen Presentis en Rondom BAAZ.